Ny webbplats för Proletären

Nu finns äntligen en ny webbplats för Proletären. Den kommunistiska arbetartidningen har fått ett helt nytt utseende och en hel ny struktur på Internet. Förhoppnings kommer alla besökare uppleva det som ett riktigt lyft.

2010-12-16

Förutom en mer modern design har den bärande tanken med omarbetningen är att olika typer av artiklar ska kunna ha olika utseende på Proletärens webbplats, och på ett aptitligare sätt visa ut vad Proletären kan erbjuda.

Fler kategorier och en bättre sökfunktion gör att det blir lättare att hitta de artiklar som eftersöks. Alla artiklar från när Proletärens först introducerades på Internet finns överförda till den nya webbsidan.

Nu finns också möjlighet att teckna en autogiroprenumeration direkt på webben, och signera elektroniskt.

Varje vecka kommer nya artiklar att publiceras från papperstidningen, med möjligheten att komplettera med ytterligare material, så som fler bilder.

Så tar för vana att surfa in på nya proletaren.se och håll utkik efter nya artiklar från kommunisterna.

» Gå till Proletärens webbplats...

Pär Johansson

journalist, Proletären